UNG - KREATIV - AMBITIØS - NØRDETER NOGLE AF DE ORD DER BESKRIVER

JERES NYE

MEDARBEJDER

HVEM ER JEG OG HVAD LAVER JEG

Jeg er uddannet multimediedesigner og brænder for de digitale medier såvel som det trykte. Jeg finder hele den kreative process bagved utrolig spændende, lige fra den første skitse til det færdige produkt. Om det er et website der skal udvikles eller en plakat der skal designes, ynder jeg at gå i detaljer helt ned til sidste pixel.

Jeg vil beskrive mig selv som en ung kreativ sjæl der elsker at udforske nye teknologier indenfor den digitale verden. Før mit studie til multimediedesigner var jeg mest interesseret i den grafiske verden og de muligheder Photoshop og Illustrator åbner op, hvilket stadig interessere mig meget. I min gymnasietid havde jeg et studiejob som grafiker ved ProOffice A/S hvor opgaverne lød på webdesign, design af roll-up bannere, fliere og diverse reklame materialer til messe brug o.lign. Sideløbende og efterfølgende har jeg udviklet websites, designet visitkort, avis reklamer etc. for kammeraters virksomheder og udformet reklame materiale for den lokale idrætsforening.

Under min studietid fik jeg virkelige øjnene op front-end udvikling og de forskellige teknologier det indebærer. Hvor jeg tidligere gik mest op i design af websites, finder jeg det nu mere spændende at udvikle websitet og tilpasse det til alle devices.

Mit drømmejob er et job hvor jeg på den ene eller den anden måde, kan kombinere det grafiske element med det tekniske element i form af front-end udvikling... Jeg er altid villig til at lære nye teknologier og teknikker, der kan styrke mine kompetencer indenfor den digitale verden.

profil billede

KOMPETENCER